Unique Frenz

Wednesday, July 8, 2009

..desk tuk kakak..erm

Masa shoppin semalam mama & abah carik ler desk for our little princess Sofea…



igt nak hadiahkan sempena bday yg ke 3tahun…



masa celebrate haritu mama n abah xsempat nak beli hadiah…(citer pasal celebration haritu pun mama x story –story lagi kat cni,InsyaAllah dalam masa yg terdekat ni mama akn cuba luangkan masa)



tapi apa yg nak mama citerkan disini ialah pasal present tuk kakak..pueh jugak dok mencari yg sesuai..bukan xder..tapi kebanyakkan yg mama & abah jumpa jenis yg xberkenan dihati...

bila design cantik, jenis plak yg xtahan..

cam meja kat bawah ni...kaki plastic..mama rasa kalau mcm ni,xsampai 2,3 hari..abis dicabut2 kaki oleh bb..huhu







jenis yg tahan plak,design pulak yg xcantik..erm

at last,kami balik dengan hampa...xpe ye kakak..nanti mama cari lagi yea...jgn isau...


tapi bila mama search internet...banyak ler plak design cantik2...n mama sangat berkenan ngan meja2 seperti kat bawah ni..erm..kat mana nak dapatkan yerk????











2 comments:

whenthehearttalks said...

slm ummu sofea. Biasanya dkt kedai perbot yg beso2 byk je reading tables for kids gini. Happy hunting..

ummisofea... said...

ye r..tp kt kmaman ni xder kedai perabot yg besor2

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin