Unique Frenz

Tuesday, July 7, 2009

Akibat kalah kes...huhu

semalam..lepas attend Creditor's metting at Kuala Terengganu..bermulalah misiku tuk release tensen...SHOPING!!!

tapi kat Kuala Tganu tue..hipermarket apa jelah yg ada nyer...
GIANT...MYDIN...erm nevermind lor..yg penting leh pi jalan2...

about 4hours gak we ronda2..i manage to buy... Watch...brooch n h/p...(gambornya akan diupload kemudian..hehe)



inilah wajah h/p baruku...hehe..
"BELILAH BARANGAN BUATAN MALAYSIA"
-harganya bleh ler tahan,xlor mahal sangat..sesuai tuk aku yg memang suka hilangkan barang ni..hiks
all sponsored by my hubby...tq abg!! ayg saayang bangat kat abg...hiks...

tapi ada sket terkilan coz lappy yg diidamkan xdapat coz da abis stock...

kata salah seorang jurujual, jenis yg kitaorg cari tu,suppliers dah stop supply for about 2weeks n mereka akan supply balik mgu depan..nak abiskan stock yg ada katanya...

abis seluruh K.T kami round tp all of them answered the same...

xpueh hati,on de way balik..kami cari lagi sekitar Dungun..xder jugak..

cari lagi kat Paka..pon xder...

sampai kat Kemaman..try survey lagi...juga xde yg kitaorg cari...

last2 tu da fedup..so balik umah je lor...xde rejeki..

tp yg penting hasrat aku tuk pi shoppin dah termakbul..hehe..Alhamdulillah jugak ler coz ada gak barangan yg terbeli...

haa...lain kali kalah ler lagi kes tu..kan dah abis duit... upps!!! lain kali ayg akan buat yg terbaik ye bang!!

4 comments:

MaMa NabIhAh said...

agaknye pompuan memang cenggitu kot! same ler dgn diriku, bila tension, marah, geram,sakit ati, frust, akanku lepaskan perasaan di shopping mall.... then bila balik umah, rasa menyesal sebab duit plak dah abih heheh

ummisofea... said...

hehe...menyesal dalam kegembiraan org kata

desperate mama said...

teringat masa study dulu, asal abes paper je, sebok nak kuar pi shopping.... tak dapat pi kl, pi OTK pon jadi la.... walaupon OTK tu the last place to go...

CheSaniah said...

lebih baik nyesal bbeli daripada nyesal tak bbeli..

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin