Unique Frenz

Tuesday, December 8, 2009

Pencarian Model Berkeluarga

CONTEST lagik???? :) >>>>> lagi2 contest..hehe

Kali ni contest ni berkonsepkan Femili...kalau sebelum ni..sume nyer berkisarkan pic baby semata2...kali ni..satu femili leh join...

Sesapa yang berminat nak join...bolehlah klik pada pic dibawah ini...




Hadiah yang menanti pon lumayan...

Bila dapat tahu jerk contest ni menawarkan free photoshoot bg femili...kami jadi teruja sangat2..bile lagik nak dapatkan photoshoot femili yang menarik dari seorang yg profesional secara free kan...

Penuhi jerk syarat2 sebagaimana yg diminta...senang jerk..jadik follower blog penganjur n link kan blog itu ke blog anda...Senang je kan...So...apalagi...jom r join ramai2...

Okes..dis is our pic...walaupun gambar yg diambil agak kureng sket kualitinya (biasalah,bukan profesional yg amik kang!! hiks..),tp pic ini begitu bermakna buat kami sekeluarga bcoz pic ini diambil pada 8/8/09 bersempena our anniversary and my bestday...



KENANGAN TERINDAH!!!!

2 comments:

n@m@n said...

8.8.8 annirversary kitorg..hehe

kitorg bkn pro pon..hoho

good luck k

ummisofea... said...

hehe...sama lak...ummi sofea pon lahir 8/8/08...moga2 result nyer nanti secantik no itu jugak,..

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin