Unique Frenz

Sunday, April 18, 2010

Contest "tidur paling comel" by InfantiaHouse



Sempena Pembukaan "Online Shop" InfantiaHouse yang dilancarkan pada 14.02.2010, pihak penganjur dengan sesuci dan setulus hatinya... nak bagi Free kat siapa2 yang berminat Bantal yang empuk, Gemuk lagi Montok dari Infantia House itu...dengan syarat kalian sume mestilah mencuba nasib untuk mendapatkan....so kalau nak tahu syarat2 nyer,klik je kat sini

So, inilah pic yg mama ingin pertaruhkan....


pic ni diambil masa kami bercuti ke Colmar Tropicale,Bukit Tinggi...mama xpernah tengok baby Talhah tertidur dengan begitu senang sekali..letak je atas troli tu..terus tersungkur..hehe..penat yang amat sangat agaknya...yelah,nak mendaki japanese garden tu...tinggi gak...
walaupun bantal bucuk baby dah diletakkan kat belakang tu..tapi belakang kakaknya juga yang dirasakan empuk.. :) wateve!!!

nama baby yg terlentok tidur itu adalah AHMAD TALHAH DANISH

sekarang berumur 2TAHUN 1BULAN....dilahirkan pada 13/3/08..

warna kegemaran...HIJAU..

hopefully lepas ni,dapatla baby tidur diatas tilam n bantal yg empuk dari
InfantiaHouse plak..Insya Allah


4 comments:

InfantiaHouse said...

terima kasih join contest ni...
gud luck for baby yg 'tomey' ni tdo..alahai tomey betul...
neway gud luck...
jgn lupe jenguk2 blog kami utk tau baby mane yg b'tuah..
tq~

ummisofea... said...

ok..thanks

qaseh mas said...

Salam umiesofea
alahai siannya Talhah
mesti penat masa tu kan
anyway,good luck ya.

ummisofea... said...

tq qaseh..memang penat pom masa tuh..coz arrived from kemaman terus pi jalan situ

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin