Unique Frenz

Thursday, November 25, 2010

CONTEST KESAYANGANKU

Bismillahirrahmanirrahim



BERSEMPENA GENAP 2 BULAN USIA BLOG NI..

TUAN PUNYA BLOG ITU..INGIN MENGADAKAN CONTEST & MEMBERI HADIAH KEPADA PEMBACA MEREKA..JOM LA JOIN SESAMA..



SYARAT-SYARATNYA MUDAH SAHAJA :
1) Follow & letak blog Journey of Bride-2Be to 11.11.11 ke dalam bloglist anda
2) Letakkan banner di atas, di tepi sidebar beserta link ke blog Journey of Bride-2-Be to 11.11.11.
3) Buat entry bertajuk CONTEST KESAYANGANKU
4) Anda boleh bebas berblog apa sahaja berkaitan dengan tajuk tersebut (tiada had)
5) Tag sekurang-kurangnya 1 blogger & dia sedar dia sudah ditag.
5) Tinggalkan link entry anda di BLOG ITU.

HADIAH-HADIAH UNTUK DIMENANGI :
Berikut adalah antara hint bagi hadiah yang bakal dimenangi.
  • WANG TUNAI
atau
  • BARANGAN ELEKTRONIK
atau
  • KEDUA-DUANYA!!
PEMENANG :
1) BLOG PALING KREATIF iaitu entry yang paling kreatif
2) BLOG PALING TINGGI REFERAL iaitu referer yang terbanyak
3) BLOG YANG BERTUAH iaitu blog yang dipilih secara random


TARIKH TAMAT PENGHANTARAN : 10 DISEMBER 2010 (11.59pm)


```````````HERE MY STORY...HAV FUN YA!!```````````

Kalau nk citer pasal kesayanganku..mama rasa 3hari,3 malam pun xabes..

sebab banyak sangat yg menjadi kesayangan mama…

Firstly…of course mama sayangkan IBU yang melahirkan mama…yang telah mencurahkan sepenuh kasih sayang terhadap mama…

sayangkan AYAH yang telah banyak berkorban kasih, tenaga utk membesarkan mama…walaupun hanya 10 tahun mama sempat bersamanya...

sayangkan FEMILI mama yang banyak menolong & memahami mama…

sayangkan HUBBY mama yg telah menyayangi mama sepenuh hati…

sayangkan ANAK2 mama yang telah menceriakan hati mama….

sayang kan KAWAN2 yang pernah hadir dalam hidup mama..


Tapi kan... disebalik semua itu..mama ada something yang juga menjadi kesayangan mama….

nak tahu tak pedia....


okes...sebelum tu...



drummer boy...roll drum plezzz...



jeng..jeng...




haa...menda nilah kesayangan mama...

seyes....menda ni tersangatlah istimewa bg mama....


nape???..korang pelik ker????

ok lah....

kalo xcaya...

jom kita tgk betul2...






haa!!....tersembunyi dlm tu rupanya..

dats my lovely thing

cincin perkahwinan mama....

cincin inilah yg menjadi benda kesayangan mama selama ini...

tanda mama menjadi kekasih halal bagi kekasih yang selama ini mama kasihi....

walaupun mama pernah dapat benda yg lagi mahal dari tu...tapi cincin ni amatlah bermakna bagi mama


mama xpernah cabut taw cincin ni...

sentiasa je ada dijari mama...walau kemana mama pergi,,


akan mama jaga dia sebaiknya….


dan paling mama bangga bila cincin ni mama xpernah hilangkannya semenjak mama perolehinya...

walaupun mama sudah hilangkan beberapa utas jam tangan...gelang...hp...dan banyak lagilah barang peribadi mama yg lain...hihi

Insya Allah...mama akan jaga barang kesayangan mama ni sampailah ke akhir hayat mama...


*****************THE END**************



untuk contest ni...mama nak tag kawan mama yang mama pasti dia akan baca entry mama...hihi

*FIDZA*

2 comments:

K.I.N.A said...

hai mamasofea..nasib baik mamasofea ad tegur dekat chatbox..terlepas pandang pula..hehe..

semua syarat da dipenuhi..nanti kina akn update dlm senarai peserta ye..;)

tq sbb join..kina wish goodluck ye..^_^

ummisofea... said...

ok..tq..hihi

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin