Unique Frenz

Sunday, January 23, 2011

Phweee….buku pelajar 5tahun dah macam buku pelajar tingkatan 5 da banyaknye…

Last week kakak bawak balik kesemua buku2 nyer utk dibalut n dituliskan nama…

Bila mama lihat satu persatu….wohooo….manyakkk sekali wooo…ngalahkan pelajar sekolah menengah plak dah…patut pun cekgu xkasi buku2 tu bawak balik umah…juz buat kerja kat sekolah…



buku BM pun dh 3bijik



buku matematik 2 bijik


ada jugak buku bahasa arab (lughatul arabiyyah)

wahid-satu

isnani-dua

salasa-tiga

qalamun-pen

kitabun-buku

misbahun-??? apa erk..pemadam papan hitam kan???



buku membaca tulisan jawi..mama dulu masuk sek men baru pandai baca jawi..huhuhu


ada jugak buku asas A-Quran & hadis...gud2



social science human development pun ada gak taw...



buku english 2 bijik...moga english kakak akan lebih baik dr mama yg bertaburan ini...ekeke


juga buku peribadi muslim

semoga kakak akan jadi insan yg solehah...hormat ibu bapa..guru..

be a gud gurl ye kakak

dan last but xleast...



haaa...asas komputer pun diajar juga taw...lepas ni makin pandai la kakak dok godek2 lappy mama yer...


inilah kesemua 17bijik buku sekolah kakak....

nanti kakak belajar rajin2 taw...

jadik budak yg pandai...

budak yg bijak...

kami akan memohon semoga kakak akan dilindungi dari segala kesulitan..Amin

2 comments:

So Shy Lady said...

salam momma,

heheh,

exam nanti mesti susah mcm soalan spm nih heheh

tapi btul soalan exam 5 thn anak akak dulu agak susah n kurang ssuai ngan umur tp Alhamdulillah dpt jg no 1 ksluruhan

unique momma said...

susah cam soklan spm...uhuhu...

tapi terer gak lor anak akak yerk...i wish d same 4 my doter..hopefully lah kan...tapi saya xde nak push sgt pun...biarlah dorang buat yg termampu..kan

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin