Unique Frenz

Friday, February 18, 2011

Contest aku dan buaian

Dah lama mama xmasuk contest rasanya…tapi kali ni mama tergerak hati balik tuk nk join contest by cik nana……dan tajuk contest sebagaimana banner kat bawah ni…

http://2.bp.blogspot.com/-qXCl9Cg2G0E/TVzGU4IYwUI/AAAAAAAAOrU/OmUXy6T2YWU/s1600/1.jpg

Kalau sebelum ni mama masuk contest berkaitan anak2 mama…kali ni mama nk masuk contest tuk mama la plak…who knows????? Mwahaha…..

1st of all…mama nk mintak permission ngan cik nana kita utk nk guna pic kat header mama ni…sebenarnya bukannya xde gambar yg ori…tapi atas kemaslahatan yg perlu dijaga…mama pun xnak edit banyak2…so…mama juz amik je pic yg mama dh gunakan kat header mama ni…harapnya dapat diterimalah yer…..so now…presenting….UNIQUEMOMMA dengan buaiannya……

Dan dari banyak2 gambar mama berbuai…mama nk choose pic yg ni..sebab mama rasa pic ni begitu spesel bagi mama…sebabnya pic ni diambil masa kami pergi menyambut ulangtahun perkahwinan kami yg ke-5 bersekali dgn hari lahir mama yg ke-30….di Pulau Kapas…we r really enjoy every moment kat situ…

So…kalau korang pun ada pic yg bez gak nk kongsi kat sini…jom r ramai2 join contest cik nana kita ni….juz click sini…or banner kat atas…

SELAMAT BERBUAI UNTUK IBU2…KAKAK2….

2 comments:

Nana said...

heheh
xpe boleh je
asalkan ada buai..
cantik gmbr ni

ummisofea... said...

ok..tq nana

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin