Unique Frenz

Saturday, February 26, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem dan Cantik 2011

Psssttt…..psssttt…..hye uolsss…

Korang perasan tak???…perasaan tak???

Sebab hanya kalau korang perasan je korang boleh join contest ni…sebabnya contest ni dianjurkan bagi blog yg perasan blog korang cantik…gorgeous…hensem…BOLEH???

Ekeke….xde lar…sebenarnya…cantik tu subjektifkan….dan mama join pun bukan sebab mama perasan yg blog mama cantik….xde…xde…tapi sebab mama rasa blog mama ni unique….wops!!!! hihihi….unique pada nama je la….

Contest ni dianjurkan oleh SI LUNCAI…. terjun dgn labu2nya….Biarkan!!…biarkan!!...hihi…. (sory…juz kidding)

Nama blog dia pun unique kan….se “unik” tuannya…

So…kalau korang nk join SI LUNCAI naik sampan…..click banner dibawah yer….



Jom lihat syarat2 contest….

1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

-ALL DONE-

SO....mama nk tag sape yer....hurmmm

1) http://s-t-a-r-k-c-o-n-t-r-a-s-t.blogspot.com/

2) http://lekatlekitgurl.blogspot.com/

sory sebab mama xde blog lelaki yg mama follow...semuanya kaum sejenis mama...xper erk LUNCAI...

dan mama tag sume lah yg nk join...moh le kita!!!!

2 comments:

Encik Luncai said...

thanks sbb sudi join..xpe tak tag pun.takde paksaan kan..hehe..pape pun selamat menjadi agen bloglist sy..rajin2 la update blog.nanti sy datang baca n beri pendapat.. good luck :)

ummisofea... said...

wokey....

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin