Unique Frenz

Wednesday, February 16, 2011

Yeay...dah ada pemenang......Showing Your Love Contest...

mama baru saje diinform oleh para juri bhw pemenang Pertama telah pun dipilih….yeayyyy….hihihi…sebagaimana yg mama jangka…..

tapi mama xdapat nk bgtahu lagi kat sini sebab penaja kita nk wat surprise kat korang sume dimana pemenang nyer akan dapat melihat sendiri hasil yg akan dimenangi…..so…now…penaja kita sedang bersilat bagai nk menyiapkan hasilnya….juz be patient ye sume….


tapi kan...bila mama review all d participants...wahhhh...naik juling mata aje dibueknyo...tgk yg tu...haaa...yg tu layak...bila tgk yg ni...a'aaa...cam layak juga...tgk yg lain plak...alah...bez jgk....seyes....sume bez2....tapi...bila juri bgtahu siapa pemenang....n mama tahu....dia sememangnya layak....


soooo.....tungguuuuuuuu

5 comments:

Nana said...

eh saya nampak gmbr header tu awk atas buai..
jom la join contest aku & buaian saya punye hehe

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-buaian.html

ummisofea... said...

ok nana...tq

Mama Zharfan said...

beshhnya kalau dpt jd winner :) congrats in advance to the winner lah :)
me suka header blog u ni..comel~~!!

Nisa' Azman said...

wah.. xsabo nk tau sape menang~..

ummisofea... said...

mama pun xsabo nk umumkan ni...hihihi

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin