Unique Frenz

Sunday, March 6, 2011

1ST Place Showing Your Love Contest

Dengan lafaz yang mulia…

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM….

Tibalah…masa utk mama umumkan pemenang

“SHOWING YOUR LOVE CONTEST”

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Ops….xde lagi erk…hihihi….saje je kasik saspennn…

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Tadaaaa…..

V

V

V

V

V

V

V





Tahniah pada pemenang….untuk lihat gambar seterusnya..juz click KUFISHOPPE



Dan xlupa bagi 2 peserta pilihan penaja..

Dengan ini penaja telah berbesar hati untuk memilih…pasangan



~Sila berikan nama anda & pasangan dalam jawi~

Dan diatas kesudian penaja untuk memilih anda menjadi peserta pilihan…makanya…anda diwajibkan untuk meletakkan link blog penaja di dalam blog anda (tapi bukan blog contest yer)

Bolehkan!!!!

Psssttt!!! Pssst!!! Kalau anda berdua nk tahu…sebenarnya anda berdua ni dikategorikan dlm pilihan utk menjadi pemenang gak taw…tapi disebabkan syarat2 xmencukupi (xde nama anda & pasangan) makanya dengan sendirinya anda terkeluar dr list pilihan…mama sendiri pun xperasan..bila pihak penaja bagitaw baru mama perasan..huhu

tapi pihak penaja telah berbesar hati utk menyediakan hadiah jgk untuk anda…makanya anda berdua layak untuk mendapat design nama anda & pasangan dalam bentuk softcopy..so sebagai tanda terima kasih anda pada pihak penaja…anda letak lor blog penaja dlm blog list korang yer…

p/s: len kali check betui2 syarat yor…kalau tak..anda jugak yg rugi…

9 comments:

Nida said...

Ya Allah...

Bergenang airmata melihat wajah ibu bersama linangan airmatanya... Terima kasih Sofea@Adik Ah.. semoga Allah terus melimpahkan rezeki buat kalian sekeluarga...ameeeeennnnnn

Nida said...

Ini n3 khas dari Nida....

http://radinsah.blogspot.com/2011/03/ku-rindu-ibu_07.html

ummisofea... said...

sama2 dari kami...nanti kalau ada contest lagi...sapot2 la kami yer...hihihihi

Nisa' Azman said...

Alhamdulillah.. benar2 xsangka entry sy boleh terpilih lak, hehe.. Thanks sgt2 pd ummi n kufishoppe, link anda berdua mmg ade dlm bloglist pun!! ^_^

nnti sy wat entry khas sbg tanda thanks ye!! >_<

Gieyana said...

x perasan dh announce pemenangnya..tahniah..:D

Mama Zharfan said...

me dpt conso ye ;) tq tq :)

Mama Zharfan said...

mcm mana yer me nak bagi nama dlm jawi..sbb tak leh nak taip tulisan jawi ni...

kira penaja eja sendiri lah yer
Suzi Fadhilah Ismail
psgn : Rohisham Mamat

Nisa' Azman said...

this is an entry to say thanks!! ^_^

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/03/won-consolation-prizes.html

cikpuanhady said...

tahniah buat pemenang..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin