Unique Frenz

Monday, March 21, 2011

very...very...very...beautiful moment

Last week family mama buat gathering untuk kesekian kali…

Alhamdulillah, termasuk kali ni sudah 5kali keluarga mama organize femili day….

memang best sangat..

semua keluarga dapat berkumpul...

bergumbira…

bermain…

bersatu….

bekerjasama….

sume lah yg bez2… J

Banyak sangat dalam kepala mama nk cerita…untuk dijadikan kenangan anak2 mama dan juga ahli kuarga yg lain…

dan untuk mereka tahu bahawa…persefahaman dan penyatuan keluarga adalah penting…

ye la kan..air dicincang xakan putus…

dan semoga program ini akan diteruskan sehingga ke legasi yang seterusnya….

~Insya Allah~

Sebagai permulaan…layan gambar je lah dulu…citer akan menyusul kemudian….ZASSSS





Sudah baca..jomlah click sini dulu yer..TQ my UNIQUE frenz

4 comments:

anisyafrina said...

wahhh! bestnye..baju pun sekaler je.. teringat time family day kat kg kite :D

ummisofea... said...

hihihi...best kan kalau dapat handle femili day gini...kenangan memang xdapat dilupakan...sebab tu la mama suka keluarga yg besar...

Nida said...

Lihat gambar pun nampak seronok...

p/s: Alhamdulillah, hadiah dah sampai ke teratak bonda.. Emak sangat terkejut, dan suka sangat beliau dengan hadiah berkenaan.. terima kasih :)

ummisofea... said...

sama2 nida...hihihi..memang seronok

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin