Unique Frenz

Sunday, March 13, 2011

Mama telah diremove…ahaks…

gambar xde kaitan ngan tajuk entry...saje je tepek sini sebab comel...

-carian:google image-


Tadi bila mama bukak blog…terpampang follower mama 139….

aik selama ni dh mencecah 140…

nampaknya mama telah diremove oleh follower mama…

kui kui kui…

Nape yer???????

Maybe….

sebab mama mama terlupa nk follow balik ;

or

mama xsinggah balik blog dia;

or

blog mama memang xbesh pom;

or

ada entry mama yg menyakitkan hati beliau;

or

dia follow pun sebab contest,so bila berakhirnya contest,maka berakhirlah dia jadik follower mama;

“MAYBE” jelah..sebab sume tu andaian dari mama semata2…

Kalau betullah…

Mama minta maaf pasal xfollow balik tu…maybe mama xperasan korang..so korang leh ingatkan mama balik..mama xkesah pom….ataupun mama dah follow tapi dia xperasan sebab mama menggunakan nick name “mamasofea”;

Or

Kalau mama xsinggah balik pun sama…maybe mama xperasan…maaf sangat2…;

Or

Kalau blog mama xbesh..tu mama xdapat wat pe ar…huhuhu;

Or

Kalau ada entry yang menyakitkan hati…mama mintak maaf…;

Or

Kalau hanya sebab contest semata2…pom mama xkesah..nak wat camno kan…bukan leh paksa org2 suh follow kan

TAPI…mama xkesah pun sebenarnya…ramai ke tak yg follow…sebab xde maknanya pom..yang penting mama dapat share citer ngan korang sume…and dapat tambah kenalan…

Nota kaki: Follow le dgn hati yg ikhlas okehhhh


Sudah baca..jomlah click sini dulu yer..TQ my UNIQUE frenz

7 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

biasa la mama sy pun pernah lalui saat tu tapi tak amik serius sangat sebab kita tak tahu punca org unfollow ni

SEBAB TAK BERTUDUNG MAKA TAK LAYAK MENYAMPAIKAN BENDA BAIK

Nida said...

Salam...

Dulu Nida pun ada buat contest... selesai jer contest follower pun semakin berkurang.. sedihkan.

Takpe, hargailah mereka yg masih follow kita...

ummisofea... said...

lekit: xde amik seyes pom..hihihi..tapi bila baca komen yg lekit dapat tu...xtaw nk cakap pe...sedihkan...

ummisofea... said...

nida:betui3x...hargailah mereka yg menghargai kita kan...hihihi

anisyafrina said...

i still be with u momma... :)

Nisa' Azman said...

saya ikhlas follow mama.. w/pun mule2 tue psl contest tp now kadang2 sy dtg utk bc enrty mama.. support mama!!

ummisofea... said...

anis: tq bebeh

nisa: tq sebab sudi support mama..sangat2 hargai...

citer seangkatan dengannya

Blog Widget by LinkWithin